7.9.10

i wrote on my wall


tu dyaa. ble aziera tarmizi bersuara
yg mkn cili, trase double-pdas ouhhh





yep. relity nye, bgitu lahh. tuls kt blog, dok ktuk2 org, letak nme pnuh.
letak le joyah ke, che' nab ke *dh jd ruangn gosipp lak haa* haha
lw geram sgt pn tulis laa gomuk, gondut, keding etc.etc
ni x. lw ngumpat tu, lw bleh nk tulis

NUR AZIERA AHMAD TARMIZI MARZUKI WIR

haaaa.letak name atok moyg segalaaa. =.=
memg le niat nk mnegur or lw dah ngumpat tu, msty sumthg not that right laa kn.
TAPI
tak pk org2 len yg bce pk cmne.
lg2 ntah mamt tu memg dah sgkut kt si gomuk ni. 
tak ke remuk redamm haty nya?
padahal, tak tntu si gondut ABSOLUTELY salah.

KAN??

or ataw pn, org len kn jd menyampahh nk bce blog kw dahh
mayb laa kw ta kish
but, what's da poin kw tuls blog.
stakat 4 dr sndr, letak dalm diary gamba barbie yg de kunci tgh2 tu je laa
blog is the right medium 4 sharing thought.
bukn mngutuk. ok? time kasih
n the mdium u sharing wif other.
sumone u chenta.etc.etc

ahh. ak rse nk muntahhh. *batal pose lak kang* haha
stop here. fullstop.

1 comment:

Mata Kehidupan said...

kantoi kw nga chat nan ak wey ..! haha..