12.10.11

"when-we-bored" creative project #2

Hari ni macam biasa ah bangun lambat. awal sebenarnye dah bangun sebab si Izham Kuat tuu msg kul empat pagi konon nanti pukul 6 tolong kejut diaa sebab nak pi interview kat tepeng. - bila call, dah bangun kelam kabut nak gerak rupanya -.-' and aku pulak dok golek-golek atas katil. kul 11 pagi jugak baru mandi.ekeke. tadi mama cakap wan nak ajak gi pasar rabu - pasar rabu kat tempat aku ni ialah pasar sari yang hanya ada pada hari rabu dan dipenuhi oleh macam-macam barang dari bundle clothes, foods, buah-buahahan, tudung-tudungan ? eh ade ke? haha. dah dia tak ajak aku awal-awal. aku buat bodoh je la.haha. last week dah pegi, and you know what this pasaa rabu have been very boring - and i am not that excited to look forward for it macam sekolah dulu.sekolah rendah mau yang ada ponteng sekolah wo sebab nak pegi pasaa rabu. see, Mr Casper is smilingg ey ? haha -kantoi ! :p

biasalah hiburan budak kampung macam kami ni. nak pegi bando jauh sangat. pasaa puun jadi la :)

and aku google-google teringin pulak nak buat kek coklat kukus and terjumpaa resipi simple kat sajionline.


mama tengah godek-godek biaa dia sebati :)

letak dalam loyang bila air kat bawah pengukus tu dah mendidih ye puan-puan :p

and biarkan for one hour macam tu la. kau pegi cucuk-cucuk dye. kalau rase dah melekat and macam dah masak kat pisau/lidi yang kau cucuk tu, dah masak laa tu :p







nak tau ingredient ? kindly pm me okeh? haha. -bajet macam retiss :p kbye

2 comments:

am said...

hehe .aku pung ada dalam ni kan :))
weh . aku tak pass inbiu tu . bahu aku kanan jatuh skit . so senget la badan tu . huhu .maka dengan itu tak dpat la aku jwatan tu . .

aziera tarmizi said...

haha. dah stalk rupanyaa :p igt kat tepeng gi.haha
macam mana bahu boleh jatuh ni? tak paham ah.takkan pasal bahu je kau tak leh pass kot ? -.-'