23.4.11

keinginan

pernah tak rase nak gile something, tapi rase susah nak dapat?
atau lepas dapat yang ni, pastu nak yang lain pulak?
wishlist dari tahun ke tahun bertambah. padahal chrismast skali je. santa ho-ho puun tak larat nak layan kehendak dan keinginan kalian. kan ?
well, orang yang menulis ini pun sama.
dulu time takde laptop,rase org yg ade laptop tuu cool gile.
lagi jeles dye dok layan movie sorang-sorang dalam train ke ape.
sumpah time tu rase nak cakap, "bang, nak tumpang online boleh?"
lepas ade laptop sendiri, rase teringin pulak nak broadband. -___-'
manusia, tak pernah puas.

act entry kali ni just nak cakap pasal wishlist aku je. hahah
sape sggup penuhkan, please. do me a favour ;) ecehh 
  • nak koleksi pashmina yang aku akan pakai, yg cntik lagi menarik. bukan terperuk dalam lemari. sebab aku ni cerewet sket.hahah. even skang pun ade selendang yang aku tak pakai dah *time for pashmina yo ! ;B 
  • handphone baru ganti express music aku yang macm sengal. HTC ke, BB ke. tapi iphone tanak :P
  •  nak external hardisk. yang 500gb puun jadi laa :) 
  • teringin nak pergi Bandung. sekali pun jadi la. banyak kali lagi suke *shoppinggg :B 
  • doing my master in oversea boleh tak? *pertanyaan dituju casper yg selalu stalk blog saye.hihi :P
  •  nak wedges baru and sneakers baru ! :D 
  • nak lesen memanduuuu *okay, nmpk mcm loser disini -.-
  •  maxi skirt *omaigod! takpernahpernahteringin. hahah 
  • RM2000 in saving. yang ni cm mustahil siket sebb tu kene start in little amount.hahahah *evil laugh
  •  i wish i stop thinking about money and money, again and again
 last but not least,

    nak kawen, boleh ? :B

    yg ni buat mase ni la, yang jangke pnjang, time cuti pulak aku mengarut yaw ! :D
    yang last tu kaw abaikan. tensyen orang tengah exam, begini laa :PP

    3 comments:

    |DeyLa HyUn| said...

    saya nak jugak pashima n lesen kereta.:((

    aziera tarmizi said...

    kannnnnnnnnnnnn ? =..=

    |DeyLa HyUn| said...

    yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...