29.4.11

nak pergi ke tak?


korang rase boleh idup tak kat tmpt macam ni?
for one week, perhaps?
tempat ni la yg aku di offer pergi under KLKM UiTM SI.  =.=
yg ni act event under pengakap perak yang diberi nama
and maybe ade international participant kot. and aktviti macam gud2 je,

tetapi;

first week time new sem. and tujuh hari. ye, saye ulang, Tujuh Hari -.-
and lagi satu, 5 Jun birthday my casper :(
taktaw bleh wish ke tak kalau dah duduk tempat jin bertendang mcm ni :C
and jugak, aku larat ke nak hidup law mcm ni?


anda rase aku patut pergi ke tak?

3 comments:

|DeyLa HyUn| said...

ikot ang laa..if rasa membuak-buak nakg..better u gi..hee.if rasa nk celebrate bday casper.boleyh aje.



ke ko dah pegi..huhu

aziera tarmizi said...

blum lg doh. 1 jun nnt. tgh pk lg ni nk pi ke tak. tp bajet aku mintak kt timbalan pengarah aritu dh lulus. atoyaii -.-

|DeyLa HyUn| said...

p je lah.huhu