25.5.11

keputusan peperiksaan

aku tengah syok dok update entry yang bawah ni bila Liyana Syahirah cakap kat kat chatting box yang result dah keluaa. dah ?


WHAT THE ........ ? *sambung sendirik.

i was parkinson like hell and butterflies continuing flying in my body. 
tapi hati dok kata nak tengok, nak tengok -.-

bukak student portal,
tapi lambat siket terhegeh-hegeh.
aku dah cakap dalam hati *aku rase nak tengok esok je !*
sekali *blink* kat tabs google chrome 
ade lambang UiTM dihatiku sebelah dye tulih EXAM RESULT.
omaigaaddd :/
 cuak tak terkata.
bukak punya bukak, jari parkinson lebih terok dari gempa bumi dok tekan tab tuu

and 

Alhamdulillah

current sem : 3.89 :)

and semester in total ; 3.83 :D

and Alhamdulillah for Bahasa Melayu Pengurusan Pejabat puuun dapat B+. even the only subject yg B.
okay laa kan daripada time mid sem dapat C nak ke D.hahah
*amaran awal sebelum korang cakap BM ni senang macam piece of cake, aku nak tnya lu, apakah salutasi protokol untuk Raja Muda Perak? jawab,jawab. takde pilihan jawaban nokss. berbulu jugak biji mate first time jawab soklan cenggitu.huhu*

and it was a relief. Alhamdulillah, Alhamdulillah, Praise to Allah :)
sapa kata kalau hang busy tak cukup tanah hang tak boleh skor? bukan meninggi diri. tapi ini reality :)
yang penting *willing* and ikhlas kerana Allah. belajar pun jihad kan?
and aku ambil segala pengalaman sama ada mase join aktiviti pengakap juga sebagai satu ilmu. ilmu hidup ;)

you can do anything impossible if only you want to :)
please pray for my future undertaking yo ! :B

p/s; esok rase nak pow orang belanje. HAHHA

2 comments:

|DeyLa HyUn| said...

wowww.congerats lahhh.hebat2.

aziera tarmizi said...

weee. thanks :) kau punya dah keluaa ka?