23.3.12

One more to go

Paper last hari Isnin. yes, people said I am lucky as theirs are long wayy to go-.-
tapi saya sudah tidak sabar hendak balik.hu. tak sabar nak kemas bilik. eh, nak online dengan wifi yang laju sebenarnye,heuwheuwheuw. boleh layan koreaa sampai lebam. dan mungkin untuk pam-pam lagi badan ini, oh please, taknak. -.- 

and tak sabar jugak nak jumpa budak kicik dua orang ini, even possibility nak jumpa tuu 70% or maybe aku yang kena menjelajah ke putrajayaa sana tuu -.-

Nurin Jazlina and Nurin Jazmina :)

dah macam anggap adik sendiri kan. tu yang ter-excited lebih tu.haha.over tau. 
oh ya, tadi aku update status cani;



"Being a good listener is much better rather than you want to put yourself in their shoes but failed to do so -.-"

faham tak maksud tersirat dan tersurat nyaa? I think it will be much better if kita boleh jadi good listener daripada "eh, aku pun pernah blablabla." got that? sebab kadang-kadang, annoyed. so, please. better behave lah kan.

sorry, aku memang pantang sikit kalau salah laku dikeliling aku ni. Biro Disiplin kannnn dulu kat Seri Puteri.huahaha.

tadi aku jumpa gambaa ni,


takde double-chin woihhh. -.-
ini zaman tok kadok sekolahh duluu.haishh.



kbye.

2 comments:

am said...

nnt ade gmba pulak ngn mr sam yg ni ok ! haha

aziera tarmizi said...

yg Mr Sam kuat perasan ni aku nak letak besar2 kat blog.hahaha