15.3.12

Another update

I will balik to Seri Iskandar yang dicintai kejap lagi. yes, before tuu I have to cook some more, bath some  more, letak barang dalam kereta then, UiTM. Malas sebenarnya, sebab rasaa tak larat nak face the economics, For the first time, rasa blurr sangat sebab maybe subject ni memang susah, and i dont want to blame the lecturer, maybe sebab i less effort, for the time being. InsyaAllah, esok nak bertemu si mahaguru even exam is 3 days to go.

Economics paper will be this coming sunday, and i'am freaking takot about this. tu yang semalam keluar status like this;

"Dancing Mr Saxobeat sambil buat Eco, boleh? -.-"

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, please please please pray for me, as i scared i will tak cukup masa, i will blur, i will forget and on and on. Please pray for my best this coming Sunday morning :'(

and for this semester's study week adalah paling banyak aku berjimba, okay, mula-mula kenaa bebel dengan Mr Sam si izham kuat tu, tapi bilaa aku cakap duaa paper je kot and gap panjang sangat.and  dia senyap dah.hehe. movies,movies, blogging, chatting, texting, Oii, kau ingat dah cuti sem ke ape Rara Lee? -.-

I just cant help it.hehe ;)

and last, before aku nak pi masak macaroni, I would like,

Thankyou thankyou to Mr Sam for selalu dengar aku dok mengadu itu ini, selalu je membebel, *mentang-mentang aku okay je dengar dye bebel, ciss.haha. yang selalu perasan and aku layan kan je. and thankyou layan message-message aku if aku ter-insomnia malam-malam. your advice, your perasan, semua tu aku terima dengan hati terbuka.*Cehh.haha

nah amik post pasal kau ye Mr Sam for second time dalam blog. Ni bukan main-main, betul-betul as sake of the friendship :)


okay, jom tolong aku masak macaroni :-*





p/s: Mr Casper jangan marah ye, you akan selalu ade dalam ni. bagi can orang lain pulak.haha :p

3 comments:

am said...

ok terharu . terharu . terharu biru :)
friends tu forever kan .
aku kan taktau masak. kau dah tau kan
selamat menjawab eco ngan sbjek2 lain .gud luck nur aziera ahmad tarmizi

am said...

jap. mr. sam ?
kahkahkah kahkah
*jgn nak menganjin aku sgt tau.

aziera tarmizi said...

bukan nak menganjin laa am. aku rase Mr Sam tu comel je ngan kau.haha, cantik baju pink kau :p