19.3.12

Hariku

harus dipenuhi dengan kehadiranmu
Sayangku 

fikiranku hanya dipenuhi dengan senyumanmu
Alangkah indah 

jika dirimu sentiasa 

disisiku sayangku

berikanku hanya satu 

hanya satu lagu

okay, cuba teka lagu ape? hihi

actually is not really my day, at least, for today. woke up from the wrong side of bed, kot. 
we went for good food, but i felt nothing. sebab i'm the one yang selalu ter-over excited if nampak makanan kan? tapi hari ni, the feeling is not there. bukan hari ni je, semalam pun. kot.
and we went for some shopped, tapi the feel was not there. rasa tak ber-nafsu. wow.ayat.haha. feeling tak best. serious tak best. I'm not feeling like talking. entah kenapa. termenung dah jadi part time job mungkin.hu.

but I'm blessed for having friends, who we call real friends around me,
yang belanje aku chocolate chip walnut like this;


okay, Liyana Dila please jangan sengih sorang-sorang.haha

and for this people who played guitar. even dia taknak ngaku, 
terimakasihdaunkeladi :)
esok lusaa i nak dengar lagi.haha

aku dah beli one if this cute box, cute la boleh kata kan. tak tau lagi nak isi apa.haha. at least it is my first move la nak buat room make-overr tu kan ;)




and tadi cadang nak beli skipping rope yang best buat main petang-petang tuu.
tapi yang ada brand tesco yang tak berapaa nak best tuu. No, aku bukan brand-concious 
tapi, dah diaa punya skipping rope macam budak punya tali ringan nak mampuihh tak feel nak main lompat-lompat.haha. why i say this sudden? sebab aku nak my 57 baccckkk.

overweight. sigh. overweight.

mind you, even aku tinggi *lah kot. tapi serious tak best. aku rasa berat. and tak best certain baju tak muat.  
dulu sekolah jauh boleh keep fit sebab taknak makan, homesick, makanan asrama tak sedap
tapi sekarang dekat dengan rumah, makin manjaa kau kan Rara ? -.-

and dulu main handball pusing-pusing track hari-hari and sekarang pusing-pusing katil je yang mampu? -.-

get back on track. get back on track.

aku bukan nak kurus sangat. tak. tapi aku takut kolestrol. pembunuh.hahah. and aku bukan jenis suka sangat makanan berminyak. tapi disebabkan aku dilahirkan dengan citarasa yang tinggi terhadap makanan, and Malaysia ini azalinya makin berminyak ops makin makanan tu berminyak lagi sedap, so how?

sumpah nak buat operate kecikkan perut so that makan sikit dah kenyang.hahaha

ape kau merepek ni Rara? -.-
okay. nak pegi makan nasik lemakkkk.sigh. 








for this friend of mine;

"tak semua yang kita nak tu kita dapat.
dan mungkin,
Rusuk kiri kau tu tak berjumpa lagi Tuannya"



2 comments:

am said...

diet weh diet :)
suka last quotes tu ..

aziera tarmizi said...

otw laa ni :(
quotes tu memg utk kau pun.haha.
dibuat khas oleh Rara Lee :p