4.5.12

Capital R

Ehh, ini bukan skandal terbaru.hahah

orang single. manede skandal-skandal ni. kawan ramai ok.kawan.hewhew

tiba-tiba, teringat ramai orang tanya;

"laaa, kau ke zieraa. aku ingat sape la Rara Lee ni."

ha, kau. nama nak glamerr ala-ala ada nama samaran *euww.geli. Rara start bilaa kawan-kawan, satu geng, selalu lepak, gosip, kelas semuaa, dok pakai dekat facebook.haha. Syuhada Sham tu laa yang start Dada Lee.
Lee here not as Farah Lee wifey Ally Iskandar tu. tapi ex-boyfriend chinese adda ni haa, ke aku silap cerita ni adda ? hewhew. 

and aku dalam on the way nak gi kelas tu, ha, why not Rara?  as the twins pun dah dapat Fafa Lee, Nana Lee, and semua pun lahh nak Lee dekat hujung, aku pun nak.

then aku tukaa dekat facebook, dari aziera tarmizi; the real name to rara lee. mula-mula rasa awkward sebab dari start aku ber-facebook zaman sekolah dulu, aku dah guna aziera tarmizi.haha, lama-lama jadi sukaa sebab boleh troll orang.hahahaha. 

and ada jugak lecturer mana yang sempoi-sempoi main-main comment dekat facebook *ecehh, call me Rara dalam kelas. aku sengih je la mengiyakan.hehe. nama aku jugak. zieRa to Raraaaa

and as Lee here mula-mula as suka-suka. ikot kawan-kawan. kononn nak sweet-sweet.
ada jugak ada yang tanya, eleh nak ikot Farah Lee letew.
jawapan aku mudah ; haah. memang aku admire dia. as seorang yang berani kahwin awal instead of still studying. and dia berhijrah. daripada baik kepada yang lebih baik

tapi kalau aku pun dapat orang cukup serba serbi macam Ally Iskandar tu sape taknak weh? lovey dovey ni boleh adjust. Ehh ? -,-

aku selalu jugak follow inspirational quotes dia kat facebook. and sekarang dia dah di-consider as public figure lah kan.hoho

tapi maybe lepas ni, kalau orang tanya, asal Lee kat belakang dohh? *gaya kl sikit
Sebab nama atok aku Ramley. and this is for real. *serious.serious.

nasib baik takde yang tanya,
kau ni ada mixed chinese eh ade Lee kat belakang?  PENGSAN#

3 comments:

Merlinf Chronicles said...

haha.pung buleh la rara lee weyhh..sabor jer lah.. xper.ally manyak kuota lagiehh.KEHKEH

aziera tarmizi said...

ni mesti fida mustaffa ni kannnn :p

Shah Min Ho said...

hewhewh..dah tue